De Gemeentelijke Asserpas

De Gemeente Assen is gestopt met de uitgifte van de gemeentelijke AsserPas voor het parkeren. Stadsparkeren geeft nu een AsserPas uit speciaal voor het parkeren voor nieuwe leden. De 10.000 leden die reeds de Gemeentelijke AsserPas (beginnend met kaart nummer 592) gekoppeld hebben kunnen deze gewoon blijven gebruiken.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu gratis aan en start direct met app parkeren

De Asserpas ontvang je binnen enkele dagen

Postcode: *
Geboortedatum: *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarom een Asserpas?

De kans is klein, maar soms wordt het kenteken niet herkend door schade of vuil. Indien dit het geval is kun je de pas aanbieden bij de in- en/of uitrit. Ook kan het zijn dat in de avond de garage gesloten is. Indien dit het geval is kun je de pas aanbieden bij de loopdeur om toegang te krijgen tot de garage.

Zorg er dus voor dat je de Asserpas bij je hebt!

Kentekenherkenning wordt standaard geactiveerd bij je aanmelding. Wil je hiervan geen gebruik maken dan kun je kentekenherkenning (na aanmelding) via de persoonlijke pagina uitschakelen. Of neem contact op met Stadsparkeren. Maak je gebruik van een lokaal abonnement in één van de aangesloten parkeergarages/gesloten terreinen, schakel dan kentekenherkenning uit bij je Asserpas account!
Na aanmelding kun je landelijk gebruik maken van de Asserpas.

Asserpas (Stadsparkeren) zal deze persoonsgegevens – waaronder in ieder geval het kaartnummer en de geboortedatum dient te worden verstaan – enkel verwerken voor het doeleinde van de verificatie van je identiteit bij de uitgever (de gemeente, OV-bedrijf of andere instantie) van de pas. Deze persoonsgegevens worden behandeld in lijn met de relevante privacywetgeving. De geboortedatum zal niet worden opgeslagen en na de bevraging worden verwijderd.